Rullgardiner, Plisségardiner och Myggnät

Rullgardiner, Plisségardiner och Myggnät

Mattillverkade rullgardiner

Med Pro-lines rullgardiner kan du mattbeställa en rullgardin som passar just dina behov. Detta gäller saväl storlek som färg pa väven. Du far möjlighet att välja exakt den typ som är lämplig för just dina fönster. Vi erbjuder allt fran tunnare tyger som ger ett välbalanserat ljusinsläpp till tjockare och helt ljustäta tyger för mörkläggning.

Se var monteringsanvisning för rullgardiner pa Youtube:

Plisségardiner

Hos oss kan du fa ett stort urval av plisségardiner som passar alla typer av fönster. Plisségardiner är ett utmärkt solskydd och vi har ett brett sortiment av tyger som kombinerar elegant fönsterutsmyckning med kontroll av insyn och ljusinsläpp. Plisségardiner är moderna och är ett fullvärdigt alternativ till andra solskyddsprodukter.

Se var monteringsanvisning för plisségardiner pa Youtube:

Myggnät

Myggnätet Pro-line M till fönster och altandörrar.

Vara myggnät tillverkas med millimeter precision, allt för en perfekt passform. Pro-line M myggnät är gjorda av underhallsfri aluminium och slitstarkt nät. Dessa passar utmärkt till vara underhallsfria fönster. Insektsnäten sätts fast i fönsterkarmen och kan sitta kvar även om du stänger fönstret. Det är lika lätt att sätta fast myggnätet som att ta bort det för att du ska kunna göra det rent sa lätt som möjligt.

Poland