Arcade Femkammar

Arcade. Modern halvrundad form.

Arcade är ett modernt femkammar profilsystem som gör det möjligt att tillverka produkter av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. I fönster och dörrar tillverkade av Arcade kan isolerglaskassetter i 2 eller 3-glas av olika tjocklek användas.

Estetik och funktionalitet

Fönster byggda av Arcade profiler utmärker sig genom sina moderna, rundade linjer. De blir en karakteristisk egenskap av en fasad eller en interiör. Man kan välja mellan många färger. Men Arcade profiler är inte bara estetiska. De ger också mycket bra termoisolering och är ljudabsorberande. De är säkra och funktionella.

Hållbarhet för många år

 

De tekniska lösningar som har tillämpats garanterar problemfria fönster för många år. Våra profiler är konstruerade för att inte tillåta vatten tränga in i huvudkammaren. Det förebygger korrosion i stålförstärkningen. Utrymmet för glaskassetten är 20 mm högt vilket tillåter profilen att överlappa glasrutan maximalt. Tack vare denna lösning kan man fästa en glaskassett mycket stabilt och säkert.

Stort urval av färger

Fönster behöver inte vara endast vita. Man kan välja en kulör som passar till sin omgivning, fasad och heminredning. Arcade profiler är tillgängliga i 7 standard färger och 24 special kulörer.

1. Det finns möjligheter att använda termoisolerande och ljudabsorberande glaskasseter från 10 till 40 mm tjocka.
2. En två fötters glaslist förhöjer inbrottssäkerheten.
3. Tätningssystemet består av två tätningslister vilket ger bättre värmeisolering.
4. Stela och exakt anpassade stålförstärkningar garanterar mer stabilitet.
5. Femkammar konstruktion ger utmärkt värmeisolering.

Firman Deceuninck erbjuder också blyfria profiler. Blyfria betyder att i den kemiska tillverkningsprocessen använder man inte blystabilisatorer utan kalkstabilisatorer istället, vilket hjälper dig att skydda miljön.

Poland