Eforte Sexkammar

Man behöver inte slösa sin tid och energi på saker som kan lämnas till specialister.

Eforte är ett innovativt sexkammars profilsystem som skapats för att klara de mest krävande förhållanden. Eforte fönster är säkra och uppfyller högsta energisparande standarder. Tack vare sina utmärkta värmeisolerande egenskaper tillåter de dig att bygga ett varmare hus. Fönster tillverkade av Eforte profiler har ett mycket bra U – värde. Till exempel: 1-luft dreh-kipp fönster på 1230 mm x 1480 mm har U= 0,79 W/m2K med standard aluminiumkant i glaskassetten, eller U = 0,74 med s.k. varmkant. I praktiken betyder det att man kan spara upp till 80% av värmeförlust i sitt hus.

Profilen är utrustad med tre tätningslister, vilket ger ökat skydd mot kyla, vatten och vind.

Tack vare Eforte förbättrar du din ekonomi och skyddar miljön. Det är en bra framtidsinvestering som börjar återbetala sig genast, men också ger utdelning i många år i framtiden.

Njut av tystnaden varje gång du önskar. Med den tjocka 48 mm glaskassetten blir dina fönster ett ännu bättre skydd – inte bara mot värmeförlusten – utan också mot oväsen.

I HARMONI MED ALL INTERIÖR

Eforte ger alla kunder som önskar fina lösningar ut i minsta detalj obegränsade möjligheter att få perfekt design. Våra profiler ser unika ut tack vare sina sköna proportioner och klassiska former, samt ett urval av 40 inspirerande kulörer. Ett fönster behöver ju inte vara vitt! Vi erbjuder olika färger som blivit inspirerade av naturen för att låta dig välja den bästa för din interiör.

TOTAL TRYGGHET

Om trygghet är viktig för dig, tack vare Eforte profiler kan du vara lugn. Speciella inbrottsskyddande glaslister tillverkade med hjälp av toppmoderna teknologier gör inbrott genom fönster mycket svårare att genomföra. Profilens starka konstruktion och extra monteringspunkter möjliggör användning av inbrottsskyddande beslag. En 48 mm glaskassett utgör också ett kraftigt hinder.

GARANTERAD HÅLLBARHET

Eforte system har skapats efter många år av konstruktörers arbete. Profilen är producerad av PVC ämne av högsta kvalitet. Den är stark, styv och hållbar. Systemet har genomgått alla uthållighets prov, dess motståndskraft mot väderförhållanden och UV-strålning har också testats – allt för att låta dig njuta av ett problemfritt fönster för många år.

Vår firma erbjuder också blyfria profiler. Blyfria betyder att i den kemiska tillverkningsprocessen använder man inte blystabilisatorer, utan kalkstabilisatorer. Detta bidrar till att skydda miljön.

Poland