Persienner och Lamellgardiner

Lamellgardiner

Det perfekta solskyddet för både hem och kontor. Passar utmärkt för stora glaspartier som exempelvis uterum.

Lamellgardiner är utmärkta till att reglera ljusinsläpp vilket ger steglösa kontraster mellan ljus och skuggor. De unika möjligheterna till dessa skuggspel ger lamellgardiner förmågan att lyfta rummet och miljön och ge såväl glas- som väggytor liv och struktur.

Persienner
I vårt sortiment har vi 16, 25 och 50 mm aluminiumpersienner samt 50 mm trä persienner. Denna serie persienner har vi valt att kalla för Pro-Line då de passar lika bra i den offentliga miljön som hemma. Lamellerna i våra persienner är tillverkade av förstklassig aluminium eller trä.

Persienner Pro-line 16: Denna persienn är ett av våra mest populära solskydd. Den är utrustad med täckande kåpa i lackerat stål som gömmer hela upphängningsanordningen och täcker fönstrets övre glaslist. Persiennen har en kulkedja som används både för vinkling av lameller och upp-/ nedhissning av hela solskyddet.

Se vår monteringsanvisning för 16mm persienner på Youtube:

Persienner Pro-line 25: Denna standardpersienn är utrustad med glasstav och linlås (tillval: styrlina) som du vinklar lameller med och med en låsmekanism som låser persiennen i uppdraget läge.

Se vår monteringsanvisning för 25mm persienner (ej styrlina) på Youtube:

och monteringsanvisningen för persienn 25mm (med styrlina):

Persienner Pro-line 25 R: Denna persienntyp har en täckande kåpa i lackerat stål som gömmer dess upphängningsanordning samt täcker fönstrets övre glaslist. Persiennen är utrustad med en styrlina och även med ett draghandtag i underskenan.

Se vår monteringsanvisning för persienn 25 R på Youtube:

Pro-line 50: Våra 50 mm persienner erbjuds i aluminium, vävd bambu eller trä. Dessa persienner finns endast som frihängande och med sina breda lameller påverkar interiören på ett mycket positivt sätt.

Pro-line 50 aluminium färger:

Pro-line 50 bambu färger:

Pro-line 50 Träpersienn färger:

Pro-line 50 Vävd bambupersienn färger:

Poland