Lyft/skjutdörrar HST

Lyft – och skjutterassdörr HST Inoutic

är en produkt för de mest krävande kunderna. Den är mycket lätthanterlig och ger fina möjligheter till hem- och terassinredning. I våra HST dörrar har vi tillämpat moderna tekniska lösningar som möjliggör att bygga ett skjutparti med mycket stora glaspartier som garanterar ett utmärkt ljusinsläpp. Dörrbladet kan vara upp till två meters brett vilket gör att gränsen mellan vardagsrum och trädgård suddas ut. Nu kan man njuta av sin vackra trädgård och fint, varmt väder ute.

Kraftiga, stålförstärkta PVC profiler tillåter oss att konstruera partier av imponerande mått med bibehållen stabilitet. Tack vare speciella boggier kräver hanteringen av dörrbladet inte någon ansträngning. När handtaget vrids lyfts dörrbladet upp och kan skjutas åt sidan. Med denna lösning blir dörren inbrottsäker eftersom det är nästan omöjligt att förskjuta ett nersänkt dörrblad.

Dörrens tröskel är låg vilket ger en obehindrad genomgång för användare och är handikappvänlig. Produkten kan även utrustas med fjärrkontrollerad eldrift MHS 400 som klarar till och med 400 kg tunga dörrblad. MHS 400 möjliggör att programmera mikrovädringen och önskad öppningsbredd i skjutpartiet.

Lyft – och skjutdörrar hjälper dig att inreda din interiör eftersom de är mer utrymmessparande i jämförelse med sidohängda dörrar. En annan viktig fördel är att vi erbjuder olika öppningsmöjligheter dvs; placeringen av de öppningsbara och fasta delarna kan arrangeras på olika sätt. Här finns ett par exempel på de mest populära lösningarna:

HST Inoutic lyft – och skjutdörrars höga kvalitet bevisas av resultaten från tester som genomförts av det välrenommerade Rosenheimsinstitutet för att kontrollera om produkten fyller den europeiska standarden PN-EN 14351-1 + A1:2010. Nedan hittar ni en sammanställning på de testade egenskaperna hos HST dörren.

Motståndskraft mot vindbelastning C4 1200 Pa
Vattentäthet 9A 600 Pa
Lufttäthet Klass 4 600 Pa
Profilens U – värde Uf = 1,3W/(m2*K)
Hela dörrens U – värde Uw 0,96 W/(m2*K)**

** U – värdet gäller en referens dörr på 3000 x 2300 med isolerglas med Ug= 0,7 W/(m2*K).

Poland